V Slavic Officers' Meeting Chișinău

  Primul eveniment internațional "V Slavic Officers' Meeting", desfășurat în premieră în Republica Moldova în acest an, și-a înglobat spiritul prin întrunirea a 5 delegații de elsaci din lume, precum: ELSA Czechia, ELSA Slovakia, ELSA Romania, ELSA Poland, ELSA International , care în perioada 29 noiembrie - 1 decembrie au beneficiat de un program academic, cultural și social inedit, organizat și coordonat de către ELSA Republica Moldova.

   

  Acest PROIECT a devenit o tradiție interculturală pentru toate birourile naționale de elsaci din EUROPA, scopul primordial fiind bazat pe viitoarele inițiative de cooperare internațională la nivel de schimburi de experiențe, mobilități și alte proiecte internaționale.

   

  ELSA Republica Moldova are 3 precizări de expus:

  1. Exprimăm toată gratitudinea și emoțiile de entuziasm pentru cele 5 delegații care s-au înscris în acest an să participe la SOM și să descopere Chișinăul împreună cu noi!

  2. Evident fără susținerea și aportul grandios al sponsorilor noștri: GLADEI&PARTNERS; VERNON | DAVID; EFRIM ROȘCA și ASOCIAȚII; agrici.wine; ETERNITY și ArtPoligraf, JURIDICE MOLDOVA și Facultatea de Drept USM nu am fi organizat acest eveniment la nivelul pe care ni l-am propus. Exprimăm toată recunoștința pentru tot aportul oferit!

  3. SOM-ul a creat, totuși, sau, poate că, a fundamentat și mai mult relațiile de amicalitate dintre membrii noștri. Mulțumim tuturor celor implicați pentru dedicație, perseverență și inițiativă!

  gallery/69460977_124797555544707_8551547574467690496_o